fbpx

Sommerjobb: Tekstforfatter

Er du journalist- eller tekstforfatterstudent? Er du interessert i web og teknologi? Kan du skrive tekster som er presise, lettleste og skaper interesse hos leseren? Da har vi kanskje den perfekte sommerjobben for deg!

Photo by Allie on Unsplash

Nettmaker er en av Norges fremste leverandører av nettsider og digitale løsninger basert på WordPress. Vi har spennende kunder og prosjekter, dyktige medarbeidere og har klart oss godt gjennom Corona-tiden. Men vi har som mange andre et «skomakerens barn», nemlig vår egen nettside. Vi trenger rett og slett mer innhold som forklarer besøkere på siden hva vi gjør og hvordan vi skaper verdi for kundene våre.

Vi har identifisert en god liste med temaer vi trenger å få produsert innhold rundt. Dette trenger vi hjelp til. Derfor ønsker vi å finne en dyktig person som kan få dette som sommerjobb i år.

Vi holder til i moderne og fine lokaler ved Helsfyr og du vil få ganske stor frihet til å organisere ditt eget arbeid.

Høres dette interessant ut? I så fall vil vi gjerne at du sender en søknad med noen ord om deg selv samt et utkast på en artikkel på ca 300 ord på temaet «Hvordan skrive god tekst for nettsider.».

Søknad sendes til arnstein@nettmaker.no.

Vi vil behandle søknader fortløpende.

;