fbpx

Nettsider

Analysen viser veien

Ingen kjenner deres kunder og deres marked bedre enn dere selv, og vår ekspertise, den er på web. Vi hjelper dere ved å gå i dybden på dagens nettsider, sånn at vi kan finne ut av hva som er nøkkelen, til det beste sluttresultatet.

Skreddersydde løsninger som er enkle å bruke

Nettsidene deres jobber for å fremme deres bedrift og for å realisere deres mål hver eneste dag, hele året. For at det skal fungere er det kritisk  at dere kan anvende dette verktøyet så godt og enkelt som mulig. Derfor anser vi det som helt avgjørende at dette er et verktøy som er lett å bruke og som gir den fleksibiliteten dere trenger.

Teamet står alltid klart

Når vi begynner å lage den nye nettsiden deres gjør vi alt vi kan for å forsikre at løsningen skal hjelpe med å realisere deres mål. Gjennom tett kommunikasjon og et godt samarbeid blir dette til en løsning som er spesialtilpasset dere, men det slutter ikke ved lansering. Også etter at siden er lagt ut er vi tilgjengelige for å kunne svare på deres spørsmål, og for å bistå sånn dere kan anvende vår ekspertise i den nye løsningen – også i tiden fremover.

Kvalitetsdesign

Det er selvfølgelig viktig at deres verdier skinner gjennom designet til nettsiden, og et kvalitetsinntrykk er svært viktig. Vi tar designprosessen på alvor og inkluderer dere, så merkevaren blir forankret best mulig i sluttresultatet.

En fremtidsrettet løsning

At nettsiden skal kunne tjene som et fundament for utviklingen de neste årene er en viktig aspekt ved den nye anskaffelsen. Løsningene baseres på WordPress, sammen med våre drift og vedlikeholdstjenester, gjør at deres side vil kunne leve i mange år og holde seg kontinuerlig oppdatert. Når dette kombineres med de svært brukervennlige redigeringsmulighetene vi utvikler, så har man en nettside som skal kunne tjene bedriften og deres kunder i en lang periode.

;