fbpx
Teknologi må være enkel å bruke. Med WordPress som fundament lager vi løsninger som er lette for dere å betjene, så dere kan få ut deres budskap.

Nettløsninger som utvikles av Nettmaker er bygd på publiserings­løsningen WordPress (WP). Det betyr at WP er administrasjons­grensesnittet du som kunde benytter når innhold skal oppdateres.

Hva er WordPress?

WordPress er verdens mest brukte publiseringsløsning (CMS), faktisk så kjører 26% av alle sider på internett WP. Blant CMS løsninger står den for 59% av markedet. WP blir brukt av alt fra store multi­nasjonale selskaper til små enkeltmanns­foretak og privat­personer, alt fra blogger til nett­butikker.

Hvorfor bruke WordPress?

Nøkkelen til WP sin popularitet er blant annet brukervennligheten og fleksibiliteten den tilbyr deg som bruker. Det er selvsagt også et stort pluss at WP er lisensfri og stadig videreutvikles.

For deg som er ansvarlig for å administrere nettstedet betyr WP at du har et enkelt og oversiktlig bruker­grensesnitt. All administrasjon av artikler og innhold på nettstedet skjer i nettleseren ved at du logger deg inn på nettstedets «bakside».

Selv om du ikke har benyttet WP tidligere vil du fort bli kjent med systemet. Redigering av innhold er likt det du kjenner fra Word eller lignende tekstbehandlingsprogram. Når vi leverer løsninger gir vi også en innføring og lager en enkel brukermanual for det som er spesielt for deres nettsted.

Ta kontakt med oss for en prat om hvordan ditt nettsted kan bli bedre med WordPress.

Skreddersøm for WordPress

Vi fokuserer på å lage WordPress-løsninger tilpasset deres bedrift eller organisasjon. Løsning skal lages i henhold til deres ambisjoner, for å kunne nå deres mål. Det kan gjelde både ytelse og utseende. Resultatet skal alltid være nettsider som er lette å bruke både for sluttbrukeren og den som redigerer innholdet på siden.

Dette arbeidet gjøres gjennom et tverrfaglig samarbeid, der vi lager egne temaer og plugins for å kunne oppnå resultatet vi ønsker å levere til våre kunder. En nettside som er tungvinn å vedlikeholde, vil ha en kort levetid og bli lite brukt. Vi har integrert hele prosessen fra design og utvikling til hosting for å kunne levere best mulig brukeropplevelse og kvalitet.

Nettsiden har en livssyklus

Når siden er på plass, da dukker det ofte opp mange spennende muligheter. Prosessen man har vært gjennom ha gjerne gitt ny lærdom på veien, om kundene, selskapet og veien videre – og mer vil komme i løpet av den nærmeste tiden. Vi mener at inkrementelle forbedringer er suksessoppskriften for å løfte nettsiden enda flere hakk. Vi ser derfor alltid på livssyklusen til nye nettsider, og hjelper kunder med å planlegge for dette allerede fra start, før utvikling overhodet har begynt.

;