Hopp til hovedinnhold

Ildstedet

Design og utvikling

Ildstedet er Norges mest erfarne faghandelsgruppe innen varmebransjen og eies av Jøtul og forhandlerne i fellesskap. De har et stort utvalg av høykvalitets ovner og peiser, som kombinerer elegant design med funksjonalitet for å forbedre hjemmets varme og atmosfære.

Utfordring

Da Jøtul tok kontakt med oss hadde de utfordringer med den eksisterende nettsideløsning for Ildstedet, spesielt når det gjaldt å legge til nye produkter på nettsiden. Dette var en prosess som viste seg å være svært tidkrevende og ineffektiv.

For å effektivisere denne prosessen og gjøre den mer brukervennlig, bestemte de seg for å investere i en ny nettside.

De valgte Nettmaker som leverandør av design og utvikling av det nye nettstedet som ble utviklet med  WordPress som plattform.

Resultat

Ildstedet

Resultatet har blitt et moderne og brukervennlig nettsted med omfattende og god presentasjon av alle produkter kjeden tilbyr.

Nettstedet er bygd med WordPress og WooCommerce, og integrert med Jøtuls PIM (Product Information Management) slik at produkter med tilhørende informasjon, bilder, priser, tekniske data etc. automatisk oppdateres.

Løsningen er også tilrettelagt for at Ildstedets forhandlere kan få sine egne nettsted med automatisk synkronisering av produktinformasjon og priser.

«Nettmaker har vært vår faste samarbeidspartner på utvikling og drift av websider i WordPress i mange år. De har en god evne til å sette seg inn i våre problemstillinger og hjelpe til med å konvertere dem til digitale løsninger.»

Kristin Schubert Frithjofsen, Brand & Marketing Manager Jøtul AS.

Tyskland og Polen

Løsningen er videreutviklet for å støtte Jøtuls butikker i Tyskland og Polen. I likhet med den Norske siden er den Tyske og Polske integrert mot Jøtuls PIM-system slik at produkter med bilder, informasjon og datablad oppdaterer automatisk på de lokale sidene, på riktig språk for de ulike landene.

Hele løsningen er designet, utviklet og driftes av Nettmaker. Se løsningene her: ildstedet.no, jotul-studio.de, jotul-studio.pl.

Trenger du en nettløsning for en faghandel eller forhandlerkjede? Ta kontakt med oss!

 • Kunde:

  Jøtul

 • Rolle:

  Design
  Hosting
  Utvikling

 • Teknologi:

  Google Analytics
  Hosting
  PIM
  WooCommerce
  WordPress