Hopp til hovedinnhold

WordPress-nettsider som skaper resultater

Vi hjelper deg med å bygge og designe WordPress-nettsider som er brukervennlige, engasjerende, og som sørger for at du skiller deg ut i mengden. 

Ekspertkompetanse på WordPress

Nettmaker er et digitalbyrå med ekspertkompetanse på WordPress. Vi har mange års erfaring innen design, utvikling, drift og vedlikehold av WordPress-nettsider og digitale løsninger. 

Hos oss finner du et team av erfarne og kreative utviklere og prosjektledere som alltid er klare til å utforske nye muligheter og hjelpe deg med å løse dine utfordringer.

Uansett om du har behov for er en enkel nettside eller en avansert nettbutikk, kan vi levere alt fra design til implementering, drift og vedlikehold. Vårt mål er å sikre en sømløs og optimal brukeropplevelse, uavhengig av enhet.

En god nettside er viktig for å gi potensielle kunder et godt inntrykk av bedriften din. La oss derfor hjelpe deg med å utvikle nettsider som ikke bare ser bra ut, men som også skaper resultater!

MacBook Pro showing programming language

Hvorfor WordPress?

WordPress er en fleksibel og brukervennlig publiseringsløsning både for innholdsredaktører og utviklere.

Her er noen av grunnene til at vi liker WordPress: 

Brukervennlighet: WordPress har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt, som gjør det enkelt for brukere å legge til og redigere innhold på nettsiden.

Fleksibilitet: Med tusenvis av plugins tilgjengelig, kan WordPress tilpasses for å passe nesten ethvert behov. Enten du vil lage en blogg, nettside for bedrift eller en nettbutikk — er WordPress en fleksibel og langsiktig løsning. 

Sikkerhet: WordPress tar sikkerhet på alvor. Med regelmessige oppdateringer og vårt fokus på sikker drift, kan du være trygg på at nettsiden din er beskyttet mot trusler.

Skalerbarhet: WordPress er utrolig skalerbart. Det betyr at det kan håndtere veksten av nettstedet ditt uten å senke ytelsen. Dette gjør det til et utmerket valg for alt fra små restauranter til store multinasjonale konsern.

Våre tjenester

Design

Design handler om å fremheve det viktige og eliminere det uviktige. Vi tar utgangspunkt i innholdet som skal formidles og skaper design som raskt leder besøkende til kjernen av budskapet. Vi sikrer at estetikken er i tråd med bedriftens visuelle identitet, at nettsiden møter standardene for universell utforming, og at den fungerer sømløst på alle plattformer.

Utvikling

Vi tilbyr skreddersydde WordPress-løsninger som er nøye tilpasset dine spesifikke behov. Vi unngår standardmaler og utvikler dermed nettsider som er raskere, mer robuste og enklere for deg å håndtere. 

For nettbutikker anbefaler vi WooCommerce, men også her skreddersyr vi funksjonaliteten for å sikre en optimal brukeropplevelse for både kundene og deg selv. Vi tilbyr dessuten integrasjon med andre systemer og har solid erfaring med å effektivisere dataflyten både inn og ut av din løsning.

Drift og vedlikehold

En ny nettside eller digital løsning krever vedlikehold for å fungere optimalt over tid. Derfor tilbyr vi drift og vedlikeholdstjenester for de fleste av våre kunder. 

Dette innebærer at vi hoster løsningen på våre servere, tar hånd om sikkerhetskopiering, oppdateringer og nødvendige justeringer slik at løsningen kontinuerlig presterer på sitt beste, også etterhvert som behovene endrer seg. 

Vi tilbyr også kontinuerlig support for spørsmål du måtte ha om administrasjon av innholdet i løsningen din.

To ansatte i Nettmaker som jobber

Sånn er det å jobbe med oss

Det skal være både gøy og enkelt å jobbe med oss i Nettmaker.

For å sikre et effektivt samarbeid tilbyr vi kundene våre tett oppfølging gjennom hele prosjektet. Som kunde vil du ha direkte kontakt med din prosjektleder og tilgang til vår supportchat, hvor vi alltid står klare til å bistå deg. 

Ved å velge Nettmaker som partner, kan du være trygg på at du får en fleksibel, tilgjengelig og dedikert samarbeidspartner som alltid stiller opp og jobber for at du skal nå dine mål.

Noen av våre prosjekter 

Vi har arbeidet med mange spennende bedrifter. Her er noen av prosjektene vi har vært så heldige å få utføre: 

FAQ

Hvor mye koster en nettside hos dere?

Pris varierer med kompleksiteten av prosjektet. Vi har alltid en grundig gjennomgang i forkant av prosjektet sammen med deg som kunde for å være sikker på at vi har samme forståelse av behov og funksjonalitet. Deretter gir vi dere en fastpris på prosjektet.

Tilbyr dere vedlikehold og support etter lanseringen?

Ja. Vi tilbyr drift og vedlikehold tilpasset din løsning for en fast månedlig vedlikeholdspris. 

Hvor lang tid tar det å utvikle en nettside?

Det varierer basert på kompleksiteten i løsningen og hvor tilgjengelig du som kunde er for avklaringer underveis i prosjektet, men de fleste prosjektene tar fra tre til seks måneder fra oppstart til lanseringer. 

Kan dere redesigne min eksisterende nettside?

Ja. Vi kan både gjøre mindre endringer på den eksisterende siden og gjøre fullstendig redesign. Det er dine behov som styrer hvordan vi i fellesskap blir enige om å løse oppgaven.

  • Vil du vite mer?

    Har du behov for profesjonell hjelp til din nåværende eller kommende løsning? Ta gjerne kontakt for en prat om hvordan vi kan jobbe sammen.