Hopp til hovedinnhold

Tekpartner for byråer

Nettmaker er et teknologibyrå som er spesialisert på skreddersøm av nettsider og andre løsninger med WordPress som publiseringsløsning. Vi er gjerne tekpartner for andre byråer.

I tillegg til design og utvikling tilbyr også Nettmaker hosting og drift med svært god prestanda og driftssikkerhet.

I 2020 både utviklet og driftet vi nettstedet kompensasjonsordning.no på oppdrag fra Bits for Skatteetaten og Finans Norge.

Nettmaker er gjerne tekpartner for andre byråer

Smarbeidspartner for byråer

Nettmaker jobber gjerne med andre byråer som underleverandør eller partner på prosjekter og kan da enten levere design og utvikling eller kun utvikling dersom byrået selv har egne designressurser. Når dere samarbeider med oss kan dere ha trygghet både i leveransen og i at det kommersielle samarbeidet fungerer. Vårt mål er å være et supplement til de tjenestene dere selv leverer slik at leveransen til kunden blir best mulig. Vi er den perfekte tekpartner!

Driftspartner

For byråer med etablerte porteføljer av nettsteder utviklet i WordPress kan Nettmaker tilby partneravtaler for drift hvor vi tar over den løpende driften av nettstedene med hosting og tilhørende driftsoppgaver inkludert oppdatering av serverprogramvare, WordPress og tilhørende plugins. Driftsplattformen vår er svært skalerbar slik at vi kan håndtere kunder med stor trafikk og krav høye krav til driftssikkerhet.

Hvordan jobber vi i Nettmaker?

Det finnes et stort spekter av WordPress-byråer, så hva gjør oss annerledes?

Boligblokk

Gjøre det selv

Ferdig temaer og webhotell kan sammenlignes med å leie en blokkleilighet. Du kan flytte møbler, kanskje du kan male veggene? Det finnes mange forskjellige typer, i mange prisklasser.

Noen temaer gir lite frihet, med kun mulighet til å bytte på noen farger og fonter. Andre gir så stor frihet at det sterkt går på bekostning av brukervennlighet og ytelse.

Bolig

Vanlig web byrå

Tilpassede temaer kan sammenlignes med rekkehus eller bolig fra kataloghus. Du får mulighet til å gjøre noen justeringer når huset bygges, men i bunn ligger det klare begrensninger.

Ekstra funksjonalitet løses ofte med enda flere plugins, og stabilitet og fleksibilitet blir ofret. Kanskje får du til og med noen naboer med like hus.

Arkitekttegnet enebolig

Nettmaker

Vår tilnærming som langsiktig digital partner kan sammenlignes med et arkitekttegnet hus, tilpasset dine behov. Dessuten følger det med en vaktmester som kontinuerlig passer på at alt er i orden.

Fra design, til utvikling, til drift og vedlikehold – alt er et produkt av mange års erfaring innen utvikling og drift av tekniske WordPress løsninger.

La oss starte med en kaffekopp!

Vi forventer ikke at du hopper inn i et samarbeid med oss bare ved å lese denne websiden. Vi må bli kjent med hverandre og bygge tillit til hverandre før vi går inn i et samarbeid. Derfor starter vi gjerne med en prat over en kaffekopp. Tidene vi er i gjør at det gjerne får bli via Google Meet eller Teams, men det viktigste er å blir bedre kjent.

Kontaktperson for byråer hos oss er Arnstein Larsen, så send gjerne en epost til arnstein@nettmaker.no eller ring 415 37 900 om du er klar for den kaffekoppen.