Hopp til hovedinnhold

WordPress

Teknologi må være enkel å bruke. Med WordPress som fundament lager vi løsninger som er lette for dere å betjene, så dere kan få ut deres budskap.

WordPress, verdens mest brukte publiseringsløsning

Brukervennlig, fleksibel og ikke minst lisensfritt. Dette er bare noen av grunnene til at WordPress passer så godt til våre metoder.

35% av alle nettsider bruker WordPress. Det er dermed verdens mest brukte publiseringsløsning, og blir brukt av alt fra store multinasjonale selskaper til små enkeltpersonforetak. Fra blogger til nettbutikker og alt imellom.

Men hva er egentlig grunnen til at WordPress står for en så stor del av markedet?

WordPress er vårt teknologivalg
Photo by Fikret tozak on Unsplash

Enkelt og oversiktlig

Det er et stort pluss at WordPress er lisensfritt og utvikles stadig, men det viktigste er brukervennligheten og fleksibiliteten. Du som er ansvarlig for å administrere nettsiden, får et enkelt og oversiktlig brukergrensesnitt. Selv om du aldri har jobbet med nettløsninger tidligere, vil du fort bli komfortabel og godt kjent med systemet.

Du får tilgang til administrasjon av artikler og innhold når du logger deg inn på nettsidens «bakside». Vi gir selvsagt en god innføring i hvordan systemet brukes, og i tillegg har vi innebygd support-chat i løsningen.

Tilpasning gjennom samarbeid

Å vite hva kunden ønsker er én ting, men å vite hva kunden trenger er en helt annen. Vi avdekker deres spesifikke behov og mål knyttet til nettsiden. Derfor dyrker vi sunne og effektive samarbeid med alle involvert i prosjektet.

Eksternt på kundesiden handler dette om å skape en trygg dynamikk, stille de riktige spørsmålene og lytte til kunden. Internt i Nettmaker har vi en sømløs tverrfaglig flyt, hvor vi lager egne temaer og plugins for å optimalisere arbeidet med WordPress. Resultatet blir en nettside som er enkel i bruk, både for dere som skal redigere innholdet på siden, og selvfølgelig for sluttbrukeren.

Fra prosjekt til langsiktig vedlikehold

Når siden er på plass dukker det ofte opp spennende, uforutsette muligheter. Prosessen har gitt ny lærdom om både sluttkunde, selskapet og veien videre – og mer vil komme i løpet av den nærmeste tiden. Vi tror på at løpende forbedringer er suksessoppskriften for å løfte nettsiden kontinuerlig. Av den grunn ser vi alltid på livssyklusen til nye nettsider, og hjelper kunder med å planlegge for dette allerede før utviklingen har begynt.

En nettside som er krevende å vedlikeholde vil ha kort levetid og bli lite brukt. Derfor har vi integrert hele prosessen i vår verdikjede – fra prosjektfasens design og utvikling, til driftsfasens hosting og vedlikehold – for å kunne levere best mulig brukeropplevelse og kvalitet over tid.

Vil du vite mer?

Har du behov for en profesjonell WordPress-leverandør? Ta gjerne kontakt for en prat om hvordan vi kan jobbe sammen.

Andre kunnskapsartikler: